Gå till innehåll
Vetlandaortens Ryttarförening
Vetlandaortens Ryttarförening

Anneli Carlsson - ridskolechef

Sara Aurell - ridlektioner

Mikaela Rautio - ridlektioner

Stefan Samefors - stall- och hästskötsel

Anette Welander - stall- och hästskötsel

Khaled Alimari - vaktmästare

Personal

Jag heter Anneli Carlsson och jag jobbar som ridskolechef sedan januari 2023.

Jag har tidigare jobbat som ridlärare och ridskolechef vid en lite mindre ridklubb. Jag började även min ridlärarkarriär här i Vetlanda hösten 2011. Jag bor på en liten gård utanför Eksjö tillsammans med mig man , två barn, hund, katt och häst. Vi stormtrivs!

Jag är examinerad ridinstruktör och har gått tvååriga ridlärarutbildningen på Vreta utbildningscentrum och var klar 2011. I botten är jag diplomerad hästskötare efter treårig gymnasieutbildning vid Tenhults naturbruksgymnasium. Jag har även läst yrkeslärarprogrammet vid Linköpings Universitet, pedagogik 90 hp och är legitimerad yrkeslärare med inriktning på häst. Jag har även genomfört ledarutbildningar med inriktning på ridning för elever med funktionsvariationer genom Svenska Ridsportförbundet samt olika fortbildningar.

Jag brinner för ordning och reda, säkerhetstänk och gillar pedagogiska kluringar, vilket utmanarna och utvecklar mig i mitt arbete .

 

Sara Aurell heter jag och har jobbat på ridskolan i ca 4 år . Hästar har varit den största delen av mitt liv sedan jag var liten , jag har tävlat mycket i både hoppning och dressyr .

Jag bor på en gård tillsammans med min familj och våra hästar , mina barn tävlar i hoppning med sina ponnysar så den mesta tiden går till träning och tävling med dem.

När jag inte är med hästarna och på ridskolan så jobbar jag på en förskola i stan .

Jag brinner för hästarna och att få hjälpa elever att utvecklas på ridskolan är det roligaste jag vet .

 

Mitt namn är Mikaela Rautio jag är 39 år, jag jobbar måndags kvällarna på ridskolan och har gjort det sen vår terminen 2020.

Annars jobbar jag i hemtjänsten och driver eget företag hemma på vår gård i Skirö! Där bor jag med sambo vår son och massa djur!

Jag har jobbat som hästskötare i både Holland och Sverige vilket gav mig mycket erfarenhet både med hästarna och i livet!
Vi tävlar körning med våra hästar och vi har kört SM och även gjort några internationella starter. Höst terminen 2021 gick jag en pedagogik kurs på Strömsholm och jag tycker de är super kul att lära mig nya saker!!
Jag brinner för att dela med mig av den kunskap jag har och att se människor utvecklas i sin ridning är det som driver mig som ridlärare!

 

Stall- och hästskötsel

Stefan Samefors började jobba hos oss runt 2002. På dagarna jobbar Stefan med ut- och insläpp av hästarna på anläggningen, foder- och vattenhantering samt sköter våra ridhus så de är fina. Stefan är en fena på att köra fyrhjuling och traktor, han är väldigt mån om varje häst.

Stall och hästskötsel

Jag heter Anette Welander men är väl mer känd som Kicki.
Jag har ridit sen jag var 6-7 år. Har mitt första medlemskort i Vetlandaortens ryttarförening från 1971. Jag började jobba på ridskolan 2018.
Jag bor på landet utanför Skede tillsammans med Janne o våra djur
Jag har en nordsvensk som heter Irma. Bilden är från 2022 få vi tävlade Nordsvensk SM i Vaggeryd.

 

Vaktmästare

Khaled Alimari har jobbat hos oss sedan början av 2020. Han jobbar främst som vaktmästare men hoppar även in och hjälper till vid ut- och insläpp av ridskolans hästar samt andra förekommande stallfixuppgifter. Khaled är väldigt noga med allt han gör, och jobbar löpande med att rusta upp och underhålla alla våra byggnader på anläggningen.

Publicerad: 2022-10-10

Senast uppdaterad: 2024-01-04

Författare: Maria Gromer

Besöksadress

Upplandavägen 19

57433 Vetlanda

Postadress

Vetlandaortens RF
Upplandavägen 19

574 33 Vetlanda

Kontakta oss

E-post: info@vetlandarf.se